Επιλογή γλώσσας

Πρόγραμμα Συνεργατών Λογισμικού OEM - Αναπτύξτε επιπρόσθετα έσοδα με τη Λύση Ιδιωτικής Ετικέτας μας.

Επεκτείνετε το μερίδιο αγοράς σας και τα έσοδά σας με το λογισμικό ΟΕΜ της εταιρείας μας.

Αναζητάτε ένα λογισμικό ΟΕΜ με υψηλή προσαρμοστικότητα που μπορεί να διαμορφωθεί πλήρως με την δική σας μάρκα, τα λογότυπα, τα γραφικά και τα κείμενά σας; Επιλέξτε ανάμεσα στα βραβευμένα και κορυφαία σε πωλήσεις registry cleaner SLOW-PCfighter ή το αντισπαμικό SPAMfighter Pro της εταιρείας SPAMfighter σαν προϊόντα λογισμικού ΟΕΜ. Θα σας βοηθήσουμε να κερδίστε χρήματα από τη βάση πελατών σας και προσελκύστε νέους πελάτες με γρήγορο χρόνο διάθεσης του νέου προϊόντος στην αγορά, δίνοντάς σας δικαίωμα χρήσης μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα Λογισμικού ΟΕΜ της SPAMfighter σας δίνει πρόσβαση σε άμεση επέκταση της σειράς προϊόντων σας χωρίς την ανάγκη πόρων ανάπτυξης και τη δυνατότητα να προσεγγίσετε νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τις πολυγλωσσικές δυνατότητές του.

Το Πρόγραμμα Λογισμικού Λευκής Ετικέτας είναι ιδανικό για εκδότες, θυγατρικές και την ηλεκτρονική διανομή λογισμικού (ESD), για άμεση επέκταση της σειράς προϊόντων τους, χωρίς την ανάγκη ανάπτυξης, καθώς και την προσέγγιση νέων πελατών σε όλο τον κόσμο με ένα προϊόν με υψηλό συντελεστή προσαρμοστικότητας. Πάνω από 20% των ατόμων που κάνουν λήψη, πληρώνουν τελικά για το προϊόν. Το Πρόγραμμα Λογισμικού ΟΕΜ της εταιρείας μας είναι το ισχυρότερο του κλάδου. Οι πελάτες μας είναι κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο και έχουμε δυναμική παρουσία σε όλες τις ηπείρους με πάνω από 2,5 εκατομμύρια πωλήσεις αδειών χρήσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Ανάπτυξης Συνεργατών μας για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Λογισμικού ΟΕΜ.

Απαιτήσεις για να εισαχθείτε στο Πρόγραμμα Λογισμικού ΟΕΜ της SPAMfighter

  • Είστε προετοιμασμένοι και ικανοί να προωθήσετε το προϊόν με τη δική σας εμπορική επωνυμία
  • Έχετε έναν γνωστό σε ευρύτερο κοινό δίαυλο διανομής υψηλού όγκου.
  • Είστε σε θέση να προσφέρετε τεχνική υποστήριξη.
  • Δεν χρειάζεστε καθόλου ή χρειάζεστε ελάχιστη υποστήριξη μάρκετινγκ από την SPAMfighter.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος Λογισμικού ΟΕΜ

Αφοσιωμένη υλοποίηση / Λειτουργική διαχείριση

Μια αφοσιωμένη ομάδα διαχείρισης λογαριασμών θα υποστηρίζει την υλοποίηση του έργου σας, την εκπαίδευση εργαλείων διαχείρισης προϊόντος/μονάδων, και θα υποστηρίξει τις ανάγκες σας όσον αφορά πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Μονάδα Περιεχομένου / Μετάφρασης

Σας παρέχουμε πρόσβαση σε διασύνδεση web που σας επιτρέπει να αναθεωρήσετε και να ενημερώσετε το κείμενο του προγράμματος εγκατάστασης, την εφαρμογή λογισμικού και το γραφικό περιβάλλον του χρήστη.

Εργαλειοθήκη Συνεργατών Λογισμικού OEM

Σας παρέχουμε πρόσβαση σε μια online μονάδα εργαλείων που σας επιτρέπει να εκτελέσετε σε πραγματικό χρόνο στατιστικές αναφορές ανά ημερομηνία εγκατάστασης, απεγκαταστάσεις, ενεργών/μη-ενεργών χρηστών, χώρα, έκδοση και γλώσσα χρήσης.

Προσαρμοσμένη Επωνυμία και Προσαρμογή

Σας βοηθάμε εξατομικευμένα να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του λογισμικού ΟΕΜ σας, από την εμπορική επωνυμία και την αισθητική, μέχρι το περιεχόμενο και τη γλώσσα, με έναν οδηγό καθοδήγησης βήμα προς βήμα.

Τοπική προσαρμογή

Το SLOW-PCfighter και το SPAMfighter Pro διατίθενται σε 22 διαφορετικές γλώσσες. Γίνεται τοπική προσαρμογή του Λογισμικού ΟΕΜ σας με γραφικά, καθώς και τις απαιτούμενες γλώσσες για την αγορά σας.

Απλό πρότυπο συνεργασίας, που εξασφαλίζει τη συνεχιζόμενη αποδοτικότητα και αύξηση της επιχείρησής σας.
Βραβεία

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Ανάπτυξης Συνεργατών μας για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Λογισμικού ΟΕΜ.