Valitse kieli
SPAMfighter
Lähtevän ja sisäisen roskapostin suodatus Exchange serverissä SPAMfighter Exchange Modulen avulla

Lähtevän ja sisäisen roskapostin suodatus Exchange serverissä SPAMfighter Exchange Modulen avulla

Onko firmallasi ohjeita oikeanlaiselle sähköpostin käyttötavalle? Jos ei, työntekijäsi saattavat tahattomasti lähettää sähköposteja, jotka voidaan lukea roskapostiksi.

Etsiessä roskapostisuojaa Microsoft Exchange serverille, firmat ovat usein huolissaan vain saapuvasta roskapostista, eikä lähtevää roskapostia edes ajatella. Vaikka saapuva roskaposti on jatkuva riesa, lähtevän roskapostin suodattaminen on yhtä tärkeää, jotta firmasi maine säilyy hyvänä eikä sähköpostisi joudu mustalle listalle.

Esimerkkejä sähköpostiohjeista, joita SPAMfighter Exchange Module käsittelee:

Epäasialliset sähköpostit
Sähköpostit joissa käytetään epäsopivaa tai diskriminoivaa kieltä

Vitsit, YouTube -linkit
Sähköpostien lähettäminen YouTubeen tai muille verkkosivuille

Liitteet
Liitteiden lähettäminen, esim. PowerPoint tai taulukot

Joukkopostitukset
Sähköpostin lähettäminen asiakkaille, jossa on 25+ vastaanottajaa

Kaikki Caps
Sähköpostit jossa on liian monta CAPS-kirjainta

Lähettäjäsuodattimet
Sähköpostit @facebook.com tai muihin ei-työsähköposteihin

Sen lisäksi, että SPAMfighter Exchange Module suodattaa lähtevät ja saapuvat roskapostit, se myös huomioi sisäiset roskapostit. Asiakassähköpostisäännöt voidaan liittää myös firman sisäisiin Exchange Server -sähköposteihin. Monet yritykset epäonnistuvat sisäisen sähköpostin sääntöjen valvomisessa ja kamppailevat tuotteliaisuuden menetyksen kanssa johtuen huomion vievistä sisäisistä roskaposteista, joihin kuuluu vitsit sekä linkit YouTube -videoihin.

Miksi käyttää SPAMfighter Exchange Modulea lähtevien ja sisäisten Exchange Server -sähköpostien suodattamiseen?

Ota käyttöön sähköpostisääntö

Ammattimaisen sähköpostinkäytön sääntöjen luominen auttaa organisaatiotasi hödyntämään sähköpostia paremmin, lisää tuotteliaisuutta ja minimoi vahingot sekä mahdolliset syytteet johtuen vääränlaisesta sähköpostin käytöstä. SPAMfighter Exchange Module auttaa sähköpostisääntöjen käyttöön ottamisessa.

Vältä joutumista mustalle listalle

Varmistaminen, että työntekijäsi eivät lähetä massaposteja tai lähetviä roskaposteja tietämättäsi parantaa sähköpostimainettasi. Yksi ainoa sähköpostitili voi tuhota sähköpostimaineesi ja vaikuttaa haitallisesti kaikkien sähköpostitiliesi vastaanottamiseen. SPAMfighter Exchange Module auttaa suojaamaan sähköpostimainettasi.

Kuuntelemme käyttäjiämme ja jälleenmyyjiämme!

SPAMfighter Exchange Module versio 5.0 on lisännyt lähtevien ja sisäisten sähköpostien suodatuksen toimintoihinsa tärkeän tyytyväisten maailmanlaajuisten asiakkaittemme palautteen ansioista. SPAMfighter Exchange Module suodattaa edelleen roskapostit sekä torjuu virukset ja on voittanut useita palkintoja. Lue lisää SPAMfighter Exchange Modulesta Microsoft Exchange Serverille täältä.


30 päivää ilmaiseksi

Ilmainen asiakastuki puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

Ilmainen asiakastuki puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

sales@spamfighter.com

Tukee virtuaaliympäristöjä

Tukee virtuaaliympäristöjä